30 Eylül 2013 Pazartesi

Yeni Sezon Abiye Trendleri


Merhaba sevgili takipçiler. Yaz biterken, düğün dernek sezonu kapanıyor gibi gelebilir. Ama artık insanlar sonbahar ya da kışında nişan,düğün gibi davetler yapabiliyor. Bir iki senedir ramazan ayıda yaza denk gelince bu tür davetlerin sonbahar ve kışa kayması da kaçınılmaz oldu. Bir de iki bayram arası düğün olmazmış inancına da inananları düşünürsek, kış düğünleri için abiye elbise kombini seçeneklerini hazırlayalım şimdiden. Abiye modası, abiye trendleri takip edilir de abiye ayakkabılar genelde klasik modellerden seçilir. Televizyonda şu kombin programlarında da seyrediyorum, elbise, saç ve makyaj konularında düşünüldüğü kadar abiye ayakkabı satın alma konusunda düşünülmüyor bence. Oysaki abiye modasında, farkımızı yaratacağımız nokta ayakkabı bence. Abiye elbise kombininiz tabiki önemli ama, yanlış bir ayakkabı seçimi ile canım elbiseleri mahvedebilirsiniz. O zaman gelin bu sene ayakkabıda abiye modası neler bir göz atalım.
Sizde dikkat ediyor musunuz kadınların düştüğü en büyük hatalardan biri abiye ayakkabılar bence. Her abiye elbise modelinin altına, gümüş, altın,pullu, platform abiye ayakkabı ve takım çantası alma eğiliminde birçok bayan. Çok klasik bir görüntü oldu artık bu. Evet birçok kıyafetin altına oluyor belki ama çok sıradan. O zaman gelin bu sene 2013 kış modası ayakkabı modelleri ne olacak, bunlardan hangileri abiye ayakkabılara uygun olur bakalım.
Bu sene metalik renkler moda. Yani biraz önce karaladığım lameleri, doreleri bu sene giymek çok yanlış değil :) Yani sezonda abiye ayakkabı satın alırken allı pullularını değilde elbisenize uygun ise sadece metalik gözükenlerini tercih edin. Bu tür ayakakbıları, sezonda yeni trend olan zincir askılı çantalar ile de tamamlayabilirsiniz. Alın size abiye modasında da, moda kombinler yapmak için bedava tüyolar :)
Bu sene t-band topuklu ayakkabılar moda. Kapalı stiletto tarzı bir abiye ayakkabı alacaksanız, t-bant ya da bilekten bağlı stiletto tercihiniz olsun.
Sonra bir diğer ayakkabı trendi kalın topuklar. Bu sene kalın topuklu ayakkabılarla rahat ve şık abiye kombinlere imzanızı atabilirsiniz.
Bir de bu sene kadife ayakkabılar trend ki ben en çok bunu sevdim. Malum sadece düğün dernek düşünemeyin. Abiye modasını konuşacağımız yılbaşı partilerine de çok kalmadı hani. Kadife abiye elbise modellerini, yılbaşı konseptine çok yakıştırırım ben. Böyle uzun bayan elbise modelleri ile de çok çeşitli abiye ayakkabı giyemezsiniz. Böyle bir durumda seçilecek en güzel ayakkabı yine kadife olacaktır. Hele ki sezonda kalın topuklu ve topuklarında taş detayı olan öyle şık pabuçlar var ki, gecenin gözdesinin siz olmamanız imkansız hale gelecek.
Yine yazdıkça yazdım. Bugünlük bu kadar ama devamı gelecek diyelim veda ederken. Beni takipte kalın, abiye trendlerini kaçırmayın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder